Μπήκε 8άδα και βλέπει μετάλλιο ο Γκιώνης στο Ζάγκρεμπ!

Για τον γύρο των "16" του απλού ανδρών στο δυνατό World Tour του Ζάγκρεμπ, ο Παναγιώτης Γκιώνης ξεπέρασε με 4-2 σετ τον Βονγκ Τσου Τινγκ από το Χονγκ Κονγκ, που είναι νούμερο 3 του αγωνίσματος και 8 στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης.

Μπήκε 8άδα και βλέπει μετάλλιο ο Γκιώνης στο Ζάγκρεμπ!

Μια ακόμα νίκη-παράσημο απέναντι σε αθλητή του Τοπ 10 της παγκόσμιας κατάταξης προσέθεσε σήμερα στο ενεργητικό του ο Παναγιώτης Γκιώνης και πέρασε στα προημιτελικά του κροατικού Όπεν!

Για τον γύρο των "16" του απλού ανδρών στο δυνατό World Tour του Ζάγκρεμπ ξεπέρασε με 4-2 σετ τον Βονγκ Τσου Τινγκ από το Χονγκ Κονγκ, που είναι νούμερο 3 του αγωνίσματος και 8 στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης!

Τρομερά αποφασιστικός, με υψηλά στάνταρ απόδοσης και θαυμάσια τακτική ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη, η οποία πρώτον του επιτρέπει να διεκδικήσει μετάλλιο σε λίγες ώρες και δεύτερον του εξασφαλίζει πολλούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη (σήμερα είναι στην 31η θέση) λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Άρχισε ως αουτσάιντερ, αλλά ήταν δεδομένο ότι αν έπαιζε καλά θα διεκδικούσε βάσιμα την έκπληξη. Το πίστευε απόλυτα και ο ίδιος, το έδειξε στο τραπέζι κι επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση. Tα σετ 8-11, 11-7, 11-8, 8-11, 11-8 και 11-9.

Επόμενος αντίπαλος ένας ακόμα πολύ δυνατός αθλητής από το Χονγκ Κονγκ, ο Χο Κβαν Κιτ, νούμερο 45 στον κόσμο. Ο αγώνας αρχίζει στις 21:20 ώρα Ελλάδας, γίνεται στο τραπέζι 1 και μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο από το ittv.com.

Με νίκη ο αθλητής του Κώστα Βατσακλή εξασφαλίζει μετάλλιο (θα είναι το δεύτερο στο απλό σε τέτοια επαμειβόμενα τουρνουά μετά τη Στοκχόλμη το 2013), αφού δεν προβλέπεται ματς για τις θέσεις 3-4.

News 24/7

24MEDIA NETWORK