Εκτός τελικών οι κωπηλάτες

Μονάχα η τετράδα των Γιάννη Τσίλη, Διονύση Αγγελόπουλου, Γιώργου Τζιάλλα, Γιάννη Χρήστου στην τετράκωπο άνευ θα αγωνιστεί στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Πόζναν την Κυριακή (31/5).

Εκτός τελικών οι κωπηλάτες

Οι προπονητές της εθνικής ομάδας κωπηλασίας έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, όμως τα αποτελέσματα απογοητεύουν τα μέλη της εθνικής ομάδας. Κανένα από τα τέσσερα πληρώματα που αγωνίστηκαν στους πρωινούς ημιτελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Πόζναν, δεν εξασφάλισαν την πρόκριση για τον τελικό. Έτσι την Κυριακή (31/5) μονάχα η τετράκωπος άνευ με τους Γιάννη Τσίλη, Διονύση Αγγελόπουλο, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου θα πάρει εκκίνηση για τον τελικό, διεκδικώντας ένα μετάλλιο. Οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν σε "μικρούς" τελικούς.

Με μόλις έναν αγώνα στο ενεργητικό τους, όπου ορισμένα από τα πληρώματα είχαν διαφορετική σύνθεση οι Έλληνες κωπηλάτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στο παγκόσμιο κύπελλο της Λουκέρνης και βέβαια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στα τέλη Αυγούστου.

Στους σημερινούς ημιτελικούς ο Παναγιώτης Μαγσανής ήταν τέταρτος στον πρώτο ημιιτελικό του σκιφ ελαφρών βαρών. Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών τίποτα δεν πήγε καλά για τους Σπύρο Γιάνναρο και Στέφανο Ντούσκο που έμειναν στην 6η θέση στο δεύτερο ημιτελικό. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η Αμαλία Τσιάβου και η Γεωργία Δημακου κατέλαβαν την 4η θέση, ενώ στο διπλό σκιφ η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Σοφία Ασουμανάκη ήταν επίσης τέταρτες στον πρώτο ημιτελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK