Ο ΠΑΣ τίμησε τους Παγκόσμιους

Τα “χρυσά κουπιά” των Ιωαννίνων , τους παγκόσμιους πρωταθλητές του ΝΟΙ τίμησε ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν την έναρξη του αγώνα νικηφόρου με την Κέρκυρα το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο ΠΑΣ τίμησε τους Παγκόσμιους

Στη Μέκκα της Κωπηλασίας ο ΠΑΣ δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τις επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών στα πρόσφατα Παγκόσμια και Ευρωπαικά πρωταθλήματα. Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Ιωαννίνων τίμησε τους παγκόσμιος πρωταθλητές Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα καθώς και την κορυφαία κωπηλάτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου για τις χρυσές επιτυχίες τους στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Χρηστοβασίλης απένειμε στους δύο κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων τιμητικές πλακέτες, ως ένδειξη αναγνώρισης των σημαντικών φετινών επιτυχιών τους σε διεθνές επίπεδο. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου δεν κατόρθωσε να παραστεί στην εκδήλωση και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ο Γ. Τσίλης. Οι δύο Γιαννιώτες Πρωταθλητές παρακολούθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι της ομάδας το ματς του ΠΑΣ και πανηγύρισαν για τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Σε δηλώσεις τους οι Γ. Τσίλης και Γ. Τζιάλλας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά προς τον κ. Χρηστοβασίλη για την πρωτοβουλία να τους τιμήσουν, σημειώνοντας πως μ’ αυτό τον τρόπο δίνεται μία καλή ευκαιρία και στους φιλάθλους του Ποδοσφαίρου να ενημερωθούν για την Κωπηλασία. Ένα άθλημα με μεγάλη ανάπτυξη στην πόλη που κάθε χρόνο φέρνει στα Γιάννινα σημαντικές Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές αλλά και Παγκόσμιες διακρίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK