Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με χρήματα ομογενών

Σε μία πολύ σπάνια και συνάμα αξιέπαινη ενέργεια προέβησαν οι ομογενείς της Αυστραλίας, προκειμένου η Ελλάδα να έχει εκπροσώπηση στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με χρήματα ομογενών

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

"Στο Σίδνεϊ με "βάρκα" την ΑΧΕΠΑ τα ελληνικά κουπιά

Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από 26-31 Μαρτίου στο Σίδνεϊ θα ανοίξει η αυλαία των διεθνών υποχρεώσεων των ελληνικών κουπιών για το 2014.

Στην μακρινή Αυστραλία για να πάρει μέρος στον αγώνα θα μεταβεί μόνο το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών που θα αποτελέσουν οι Λευτέρης Κόνσολας και Σπύρος Γιάνναρος συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός θα ταξιδέψει και με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αγωνιστικής Κωπηλασίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η οποία και του καλύπτει τα έξοδα.

Η FISA καλύπτει και τα εισιτήρια των δυο αθλητών ενώ την διαμονή , την διατροφή και τις μετακινήσεις τους έχει αναλάβει η ελληνική ομογενειακή κοινότητα του Σίδνεϊ και συγκεκριμένα η ΑΧΕΠΑ τα μέλη της οποίας η διοίκηση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αισθάνεται την ανάγκη να την ευχαριστήσει θερμά για αυτή την προσφορά της.

Οι δυο αθλητές και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε θα αναχωρήσουν στις 24 Μαρτίου μέσω Κωνσταντινούπολης και θα επιστρέψουν την 1η Απριλίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK