Aρχισαν οι ανατροπές στο Ράλλυ Αιγαίου

Οι αλλαγές των καιρικών συνθηκών στο Αιγαίο έφεραν ανατροπές και στην κούρσα για την κατάκτηση του επάθλου στο 51ο Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει και φέτος ο ΠΟΙΑΘ με μεγάλο χορηγό τα ΠΑΓΩΤΑ ΕΒΓΑ.

Aρχισαν οι ανατροπές στο Ράλλυ Αιγαίου

Το δεύτερο σκέλος του Ράλλυ από την Μήλο στην Αστυπάλαια που είναι και το μεγαλύτερο της φετινής διοργάνωσης -φτάνοντας τα 110 ναυτικά μίλια -επιφύλασσε αρκετό αέρα στον πολύχρωμο στόλο και δημιούργησε νέα δεδομένα ανεβάζοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο του ενδιαφέροντος.

Κι αυτό γιατί ο περσινός νικητής του Ράλλυ το Optimum 3 Aspida Saxo-Bank με κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο πέτυχαν την πρώτη τους νίκη φέτος και ηγούνται πλέον της κούρσας για την κατάκτηση της μεγάλης νίκης στο φινάλε του αγώνα.

Αν και το Optimum 3 Aspida Saxo – Bank μπήκε δεύτερο στο λιμάνι της Αστυπάλαιας στις 20:52 το βράδυ της Δευτέρας μετά από περίπου 11 ώρες ιστιοπλοΐας πίσω από το Bulllet-Skuld του Δημήτρη Δεληγιάννη που είχε φτάσει 23΄νωρίτερα κέρδισε την ιστιοδρομία και μαζί την πρώτη θέση της γενικής ακολουθούμενο πάντα από τον μεγάλο αντίπαλό του το Bullet-Skuld που καιροφυλακτεί για τη συνέχεια του Ράλλυ.

Τόσο τα δυο σκάφη που έχουν ουσιαστικά μετατρέψει σε παράσταση για δυο τον φετινό αγώνα όσο και τα υπόλοιπα που δίνουν τη δική τους μάχη για μια καλή θέση ξεκίνησαν από την Μήλο με κόντρα τον αέρα και κάτω από την Φολέγανδρο τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη αφού οι άνεμοι έφτασαν ακόμη και τα 8 μποφόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK