Έρχεται φινάλε θρίλερ στο Ράλι Αιγάιου

Τον τίτλο του πιο ανταγωνιστικού Ράλλυ των τελευταίων χρόνων διεκδικεί το φετινό 51ο που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ με μεγάλο χορηγό τα ΠΑΓΩΤΑ ΕΒΓΑ.

Έρχεται φινάλε θρίλερ στο Ράλι Αιγάιου

Μια στροφή πριν το φινάλε του αγώνα νέες ανατροπές που έφερε η τελευταία ιστιοδρομία από την Αστυπάλαια στην Ίο διατηρούν την αγωνία στα κόκκινα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής που αναμένεται να πέσει η αυλαία με τον τερματισμό στο Σούνιο.

Τα 32 σκάφη και τα πληρώματα τους βρίσκονται ήδη στο λιμάνι της Ίου μετά από μια άκρως κοπιαστική ιστιοδρομία κατά την οποία οι κυβερνήτες χρειάστηκε να βγάλουν όλη τη ναυτοσύνη τους προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια των ασθενών ανέμων που τους ταλαιπώρησαν και στα 61 μίλια του συγκεκριμένου μπράτσου.

Κερδισμένο στην κατηγορία ORCI βγήκε το BULLET – SKULD με κυβερνήτες τον Δημήτρη Δεληγιάννη / Σίμο Καμπουρίδη & Νίκο Σινούρη, που κατάφερε να πάρει τη νίκη στην ιστιοδρομία και ταυτόχρονα να κερδίσει μικρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του. Στην 2η θέση της γενικής σκαρφάλωσε και την διεκδικεί με σημαντικές αξιώσεις το Fairytale από τον ΝΟΒόλου Ανοικτής Θαλάσσης με κυβερνήτη τον Αριστοτέλη Χατζησταματίου που τερμάτισε στην 5η θέση της ιστιοδρομίας ενώ στην 3η θέση πλέον της γενικής έχει υποχωρήσει ο περσινός νικητής του Ράλλυ το OPTIMUM 3 ASPIDA SAXO-BANK με κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο που κατετάγησαν 7οι στην ιστιοδρομία από την Αστυπάλαια στην Ίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK