Ράλλυ Αιγαίου: Νικητής το BULLET – SKULD

Με τον ίδιο συναρπαστικό τρόπο που ξεκίνησε, ολοκληρώθηκε κιόλας τις πρώτες ώρες της Κυριακής το 51ο Ράλλυ Αιγαίου που διοργάνωσε με επιτυχία ακόμη μια χρονιά ο ΠΟΙΑΘ έχοντας την θερμή συμπαράσταση του μεγάλου χορηγού του, τα ΠΑΓΩΤΑ ΕΒΓΑ.

Ράλλυ Αιγαίου: Νικητής το BULLET – SKULD

Μεγάλος θριαμβευτής στην κατηγορία ORC I το BULLET-SKULD που είχε στο τιμόνι του, τον Δημήτρη Δεληγιάννη και τους άξιους συγκυβερνήτες Σίμο Καμπουρίδη & Νίκο Σινούρη. Ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στο κεφάλαιο της καριέρας του, που λέγεται Ράλλυ Αιγαίου. Κατάφερε να κερδίσει για 5η φορά από το 2008 και μετά, με διαφορετικό σκάφος και με το ικανότατο επίσης πλήρωμα που είναι οι, Γιώργος Τσιγκούλης, Περικλής Σπύρους, Φλωρεντία Κουλαμπά, Κυριάκος Αγγελόπουλος, Γιώργος Σιαράβας, Θωμάς Χούντας, Γιώργος Πρίφτης, Πάνος Δούρος, Ακης Τσαρούχης, Μιχάλης Ρούσσος, Κωνσταντίνος Τσιγκαράς, Σταύρος Χαμπάκης.

Η 5η νίκη ωστόσο του Δημήτρη Δεληγιάννη στο φετινό Ράλλυ Αιγαίου μόνο εύκολη δεν αποδείχθηκε αφού δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το φινάλε έμοιαζε βγαλμένο από τις ταινίες του Χίτσκοκ.

Κι αυτό εξαιτίας του μεγάλου συναγωνισμού που είχαν όλες οι κατηγορίες με τα περισσότερα σκάφη να διεκδικούν διάκριση ως την τελευταία στιγμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία ιστιοδρομία από την Ίο στο Σούνιο όπου οι άνεμοι έκαναν και πάλι τα δικά τους παιχνίδια στα πληρώματα πρώτο στο τερματισμό έφτασε το Optimum 3 ASPIDA SAXO-BANK των Περικλή Λιβά & Νίκου Λάζου πού κέρδισε και την ιστιοδρομία ΙΟ – ΣΟΥΝΙΟ, αλλά η βαθμολογία ανακήρυξε νικητή του αγώνα με 11,75 βαθμούς ποινής το BULLET-SKULD.

News 24/7

24MEDIA NETWORK