O Aντώνης Μπουγιούρης παγκόσμιος πρωταθλητής στα λέιζερ master

Τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία Λέιζερ master πανηγυρίζει ο Αντώνης Μπουγιούρης. Στα 40 του χρόνια ο Συριανός ιστιοπλόος πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη που έκανε τον γύρο του κόσμου, δεδομένου ότι στους αγώνες του Ιερ έτρεξαν 500 σκάφη από 37 χώρες.

O Aντώνης Μπουγιούρης παγκόσμιος πρωταθλητής στα λέιζερ master

Το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο που από τη νέα σεζόν θα διεξάγεται ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ master μαζί με άλλα αθλήματα.

Ο Μπουγιούρης έλαβε μέρος στην κατηγορία 35-45 χρόνων μαζί με άλλους 39 κορυφαίους αθλητές των Λέιζερ. Έγιναν 12 κούρσες και ο Έλληνας πρωταθλητής έτρεξε τις 11 και κατάφερε να πάρει 7 πρώτες θέσεις. Σύμμαχός του ήταν ο δυνατός αέρας που τον βοήθησε να πάρει διαφορά στα πρώτα όρτσα από τους βασικούς αντιπάλους του

Αυτός που τον κυνήγησε στην βαθμολογία ήταν ο Πολωνός Γκραμπόφσκι, ο οποίος πήρε την δεύτερη θέση και αποθέωσε μέσω του facebook τον Μπουγιούρη. Τρίτος ήταν ο Νεοζηλανδός Λάκει.

Ο Αντώνης Μπουγιούρης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα περήφανος, διότι ακούγεται διεθνώς το όνομα της χώρας μου, του νησιού μου και της ιστιοπλοίας. Ο αγώνας ηταν δύσκολος, διότι εκτός από τον ανταγωνισμό έχω και τα γνωστά προβλήματα με την μέση μου. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά και βασικός μου στόχος παραμένει η πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK