Πυρετώδεις προετοιμασίεςγια το 51ο Ράλι Αιγαίου

Προ των πυλών βρίσκεται και φέτος το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ για 51η χρονιά. Ο κορυφαίος αγώνας ανοιχτής θαλάσσης θα διεξαχθεί από 18 ως 28 Ιουλίου στα γνώριμα νερά του ελληνικού αρχιπελάγους με ενδιάμεσους σταθμούς την Μήλο, την Αστυπάλαια την Ίο και τερματισμό το Σούνιο.

Πυρετώδεις προετοιμασίεςγια το 51ο Ράλι Αιγαίου

Περίπου 350 ναυτικά μίλια θα κληθούν να διανύσουν τα 40 και πλέον ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης που θα πάρουν εκκίνηση την Παρασκευή το απόγευμα 18 Ιουλίου ανοιχτά του Φαληρικού όρμου. Ανάμεσά τους όλα τα σπουδαία ονόματα της ιστιοπλοΐας με δεκάδες τίτλους και νίκες ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα το θερμόμετρο του συναγωνισμού για την τελική επικράτηση στο πιο δύσκολο και απρόσμενο ιστιοπλοϊκό αγώνα που διεξάγεται στα ελληνικά νερά.

Σκάφη όπως το OPTIMUM 3-ASPIDA SAXO BANK με κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο που έχουν κατακτήσει το προηγούμενο -50ο Ράλι Αιγαίου- και έχουν περισσότερες από 20 συμμετοχές στον αγώνα ή το σκάφος BULLET-SKULD με κυβερνήτες τους Νίκο Σινούρη και τον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Δεληγιάννη που έχουν με διαφορετικό σκάφος έχουν κατακτήσει αρκετά από τα τελευταία Ράλλυ θα μονομαχήσουν για τη νίκη στον πραγματικό χρόνο. Ακόμη σκάφη όπως το ALTER EGO - ABS με κυβερνήτη τον γερόλυκο της ιστιοπλοΐας Στέλιο Μπόνα αλλά και από την περιφέρεια όπως το BLUE LINE με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο από την Καλαμάτα. που θα βρεθεί για 10η χρονιά στην εκκίνηση του αγώνα, αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες αυτό το δεκαήμερο του φετινού Ράλι Αιγαίου.

Όλες οι λεπτομέρειες του 51ου Ράλι Αιγαίου θα ανακοινωθούν στην κεντρική συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιουλίου και ώρα 12:30 στην αίθουσα Αιγαίου στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK