Έχασε το μετάλλιο λόγω... ύπνου!

Την ευκαιρία να κερδίσει ένα μετάλλιο έχασε η νεαρή αθλήτρια της σκοποβολής, Πολίνα Κονάριεβα, η οποία άργησε να δώσει το "παρών" στους αγώνες επειδή... την πήρε ο ύπνος!

Έχασε το μετάλλιο λόγω... ύπνου!

Ο... ύπνος ήταν η αιτία που η Ουκρανή αθλήτρια της σκοποβολής, Πολίνα Κονάριεβα έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες νέων. Συγκεκριμένα, η 17χρονη παρακοιμήθηκε με αποτέλεσμα να φτάσει αργοπορημένη στο χώρο που διεξάγονταν οι αγώνες.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι πως εκτός από την ίδια, από τους αγώνες αποκλείστηκε και ο Μολδαβός Ίον Άριτς, ο οποίος ήταν ο συναθλητής της στο μικτό αεροβόλο πιστόλι των 10 μέτρων και είχαν καταφέρει ήδη να φτάσουν στην 8άδα.

"Δεν ξέρω τι να του πω". Με αυτά τα λόγια η Ουκρανή εξηγήθηκε στον Άριτς, την ώρα που ο προπονητής της, Αλεξάντερ Καμίνσκι εξήγησε γιατί η αθλήτριά του δεν βρέθηκε στην ώρα της στο σκοπευτήριο.

"Κοιμόταν και ξύπνησε στις 8 το πρωί. Πήγαμε στο σταθμό για να πάρουμε ταξί. Ο οδηγός δεν γνώριζε το δρόμο, αλλά είπε "ok, θα σας πάω στο σκοπευτήριο... κανένα πρόβλημα. Νομίζω πως το λάθος είναι δικό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK