Κέντρισε τα βλέμματα η λαμπερή Άννα Κορακάκη

Έλαμπε μέσα στο μαύρο αθλητικό σύνολο που επέλεξε για την περίσταση η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.

Κέντρισε τα βλέμματα η λαμπερή Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη, την προσπάθεια της οποίας στηρίζει ο Stoiximan, ήταν μαζί με τον Κώστα Δουβαλίδη τα τιμώμενα πρόσωπα στο φιλικό της Δόξας με τον ΠΑΟΚ (κατέβασε τη β' ομάδα) στη Δράμα.

Παιδιά της τοπικής κοινωνίας αμφότερα βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το λαμπερό χαμόγελό τους ήταν η ανταπόδοση για το πολύ ζεστό χειροκρότημα που δέχθηκαν από την κερκίδα του γηπέδου.

Αναπόφευκτα τα φλας δεν σταμάτησαν ν' αναβοσβήνουν για την γλυκύτατη και χαμογελαστή Άννα που τράβηξε τα φώτα με την ελληνική ομορφιά της.

Συγγνώμη Κώστα, αλλά η Άννα κέρδισε με διαφορά στήθους...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ