Σοβαρό ατύχημα με αθλήτριες στο Μπακού

Τρεις αθλήτριες της αυστριακής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης τραυματίστηκαν σε ατύχημα στο χωριό των αθλητών στο Μπακού. Τι αναφέρουν η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής και τα αυστριακά ΜΜΕ.

Σοβαρό ατύχημα με αθλήτριες στο Μπακού

Ενα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό των αθλητών στο Μπακού, όπου θα διεξαχθούν οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες. Τρεις αθλήτριες της αυστριακής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης τραυματίστηκαν σε ατύχημα με το λεωφορείο. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του ατυχήματος.

Εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων ανακοίνωσε πως οι τρεις αθλητές (σ.σ. δεν ανέφερε φύλο ή άθλημα) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης μιλούν πως οι δύο αθλήτριες έχουν τραυματιστεί σοβαρά και θα μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Βιέννης. Στο Μπακού γίνεται λόγος για μια σοβαρά τραυματισμένη.

Μέλη της 9μελούς ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας είναι και τρεις Ελληνίδες, οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή από το Βόλο. Οι 17χρονες Άννα-Μαρία, Ειρήνη και Βασιλική είχαν αποχωρήσει το 2012 απο τα εθνικά κλιμάκια, διαμαρτυρόμενες για αδικία εις βάρος τους από τις εθνικές προπονήτριες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK