Ευρωπαϊκό ρεκόρ για την Σοφία Κτενά και άλλα πέντε πανελλήνια ρεκόρ

Το Ευρωπαϊκό Ρεκόρ της Σοφίας Κτενά και άλλα πέντε πανελλήνια ρεκόρ ξεχώρισαν στο απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του πανελληνίου πρωταθληματος τεχνικής κολύμβησης.

Ευρωπαϊκό ρεκόρ για την Σοφία Κτενά και άλλα πέντε πανελλήνια ρεκόρ

Το Ευρωπαϊκό Ρεκόρ της Σοφίας Κτενά και άλλα πέντε πανελλήνια ρεκόρ ξεχώρισαν στο απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του πανελληνίου πρωταθληματος τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Χαΐδαρίου.

Το Ευρωπαϊκό Ρεκόρ

Είναι σε μεγάλη φόρμα και το έχει αποδείξει επανειλημμένως. Η Σοφία Κτενά, αθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου πήρε πίσω το ευρωπαϊκό ρεκόρ στην κατηγορία των γυναικών που είχε χάσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου από τη Ρωσίδα, Βέρα Ιλιούσινα, στα 100μ. υποβρύχιας, πετυχαίνοντας επίδοση 36.35 (η Ρωσίδα είχε κάνει 36.44). Είναι μια σπουδαία επιτυχία για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία πετύχαίνει κάτι τέτοιο για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά!

Τα πανελλήνια ρεκόρ

Τα πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν στην κατηγορία των ανδρών, των εφήβων, των παμπαίδων Α' και των παμπαίδων Β'. Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολης στα 100μ. υποβρύχιας σημείωσε επίδοση 33.12, κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών. Στην κατηγορία των εφήβων το ρεκόρ σημειώθηκε από τον Ιωάννη Μανωλάκη με του ΑΟ Αιγίου με χρόνο 34.99 στα 100μ. υποβρύχιας.

Ο Ευστράτιος Ηλιάκης του Γλαύκου Περιστερίου, σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. επιφάνειας στην κατηγορία των παμπαίδων Β' με χρόνο 43.22. Τέλος δύο ρεκόρ έγιναν στην κατηγορία των παμπαίδων Α'. Το πρώτο από τον Εμμανουήλ Δουλγερακη του Ποσειδώνα Ληξουρίου στα 100μ. επιφάνειας με χρόνο 42.37 και το δεύτερο από την ομάδα του ΝΟ Χανίων (αποτελούμενη από τους Ανδρέα Κελαΐδή, Εμμανουήλ Παπαγιαννάκη, Κωνσταντίνο Λεδάκη και Παντελή Χήνο) στα 4χ200μ. επιφάνειας με επίδοση 7:31.09.

News 24/7

24MEDIA NETWORK