Με τα γαμπριάτικα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γιαννιώτης

Απο το "Ησαΐα χόρευε" στο "σκάσε και κολύμπα" θα βρεθεί μέσα σε λίγες μέρες ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου το Σάββατο (22/09) παντρεύεται και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα αναχωρεί για την Κίνα προκειμένου να κολυμπήσει σε δυο αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ταξίδι του μέλιτος με τον... κουμπάρο, και προπονητή του εν προκειμένω Νίκο Γέμελο, θα κάνει ο Σπύρος Γιαννιώτης που αύριο Σάββατο ντύνεται γαμπρός για χάρη της αγαπημένης του Ισμήνης Καλλαντζή.

Ο αθλητής που συγκλόνισε με το κλάμα του μετά την κούρσα των ολυμπιακών αγώνων στα 10χλμ. θα αναλάβει τα συζυγικά του καθήκοντα από τις 13 Οκτωβρίου και μετά αφού τον καλεί το καθήκον.

Θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά μετά την άτυχη κατάταξη που είχε στο Λονδίνο θα επιδιώξει να κατακτήσει την σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2012  στη βαθμολογία όπου ήδη προηγείται των αντιπάλων του.

Έτσι, θα ταξιδέψει στην Κίνα προκειμένου να πάρει μέρος στους δυο τελευταίους αγώνες της σεζόν και να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς που θα του χαρίσουν την 1η θέση.

Στις 7 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί στο Χόνγκ Κόνγκ ενώ λίγες μέρες μετά θα τρέξει και στον αγώνα που θα γίνει στην πόλη Σαντού στις 13/10.

Μέχρι στιγμής ο Έλληνας κολυμβητής βρίσκεται στην 1η θέση με 78 βαθμούς (τρεις πρώτες θέσεις και μια δεύτερη) κι ακολουθούν ο Γερμανός Ρέισερτ με 74 κι ο Ρώσος Ντράτσεφ με 56.

Όσοι βρεθούν λοιπόν στο γάμο καλό θα είναι να μην υπερβάλουν στο ρύζι γιατί ο γαμπρός τουλάχιστον θα φάει πολύ στην Κίνα...     

Οικονομία ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Σοκ για χιλιάδες Έλληνες με την κατάργηση 700 φοροαπαλλαγών - Τι έχει βάλει στο στόχαστρο η τρόικα

Παρά τις μεγάλες περικοπές που έγιναν από το 2010 κυρίως στις βασικές φοροαπαλλαγές των φυσικών προσώπων (εκπτώσεις φόρου για ιατρικά έξοδα, στεγαστικά δάνεια, δίδακτρα, ενοίκια), η τρόικα θεωρεί ότι ακόμη υπάρχουν πάρα πολλές που προκαλούν σημαντικές απώλειες εσόδων

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα