Νέο ΣΟΚ στην Ιταλία! Κι άλλος θάνατος αθλητή

Λίγες ημέρες μετά το ξαφνικό θάνατο του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, ένας δεύτερος θάνατος, αυτή τη φορά του 17χρονου κολυμβητή, Μάριο Ρίτσιο, ήρθε να συγκλονίσει εκ νέου την Ιταλία.

Νέο ΣΟΚ στην Ιταλία! Κι άλλος θάνατος αθλητή

Πριν λίγες ημέρες ο θάνατος του Νταβίντε Αστόρι βύθισε στο πένθος την Ιταλία, αλλά και όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν πρόλαβε να κοπάσει η θλίψη του χαμού του ποδοσφαιριστή και ήρθε ακόμη ένα σοκ να συγκλονίσει την Ιταλία.

Την Πέμπτη (8/3) έχασε τη ζωή του ξαφνικά ο 17χρονος αθλητής της κολύμβησης, Μάριο Ρίτσιο, την ώρα που βρισκόταν στην πισίνα και έκανε την καθιερωμένη προπόνησή του. Ο νεαρός με καταγωγή από τη Νάπολι ενώ κολυμπούσε στην πισίνα, ένιωσε μια αδιαθεσία και σταμάτησε να κουνάει τα χέρια του.

Ο προπονητής του, Τομάσο Σερμπόνε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σταμάτησε αμέσως την προπόνηση και βούτηξε στην πισίνα για να σώσει τον 17χρονο αθλητή. Τον έβγαλε από το νερό και του έδωσε το φιλί της ζωής για να τον επαναφέρει καθώς είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του, αλλά φαίνεται πως ήταν πλέον αργά.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά ο Ρίτσιο είχε χάσει την μάχη με τη ζωή. Τα αίτια του θανάτου του ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως είναι πολύ πιθανό να έπαθε κάποια καρδιακή ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK