Ρεκόρ και ημιτελικά για Γκολομέεβ, πρόκριση για Μελαδίνη

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ πέρασε στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο με την τρίτη καλύτερη επίδοση, με χρόνο 21.87, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ του. Πρόκριση και για τον Οδυσσέα Μελαδίνη.

Ρεκόρ και ημιτελικά για Γκολομέεβ, πρόκριση για Μελαδίνη

Οι μεγάλες κούρσες των Ελλήνων κολυμβητών στο 16ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν συνεχίζονται. Η ιστορία έγραψε με "χρυσά γράμματα" το όνομα του Κρίστιαν Γκολομέεβ, που πέρασε στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο με την τρίτη καλύτερη επίδοση, με χρόνο 21.87, καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ που ο ίδιος είχε σημειώσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, πέρυσι το καλοκαίρι (21.96).

Τεράστια επιτυχία αποτελεί και το γεγονός της πρόκρισης του Οδυσσέα Μελαδίνη στον ημιτελικό του ίδιου αγωνίσματος, ο οποίος με χρόνο 22.47 πέρασε με τον 16ο καλύτερο χρόνο. Στις 18:09 θα γίνουν οι δύο μεγάλοι ημιτελικοί του αγωνίσματος, εκεί που το ελληνικό ενδιαφέρον είναι δεδομένο και έντονο.

Την 25η θέση κατέλαβε η Άννα Ντουντουνάκη στον προκριματικό των 50μ. πεταλούδα. Η κολυμβήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων έκανε χρόνο 26.85. Στην 27η θέση, στα 100μ πεταλούδα κατετάγη ο Ανδρέας Βαζαίος, με χρόνο 52.89. Αμφότεροι βρέθηκαν εκτός συνέχειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK