Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου με πανελλήνιο ο Δημητριάδης

Την πρώτη πρόκριση της ελληνικής αποστολής σε ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου πέτυχε ο Στέφανος Δημητριάδης, καταρρίπτοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Στέφανος Δημητριάδης ήταν εκπληκτικός στον προκριματικό των 200μ. πεταλούδα και με 1:56.23 πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Μάλιστα ο χρόνος του 26χρονου Έλληνα κολυμβητή ήταν ο καλύτερος στην Ελλάδα, αφήνοντας στο παρελθόν το 1:56.47 του Γιάννη Δρυμωνάκου από το 2007.

Εκτός ημιτελικού στα 50μ πρόσθιο έμεινε ο Γιάννης Καρπουζλής, κολυμπώντας σε 27.85, χρόνος που δεν ήταν αρκετός να του εξασφαλίσει την πρόκρισή του. Στην 33η θέση των 200μ. ελεύθερο κατετάγη η Θεοδώρα Γιαρένη στα 200μ ελεύθερο με χρόνο 2:01.00 και αποκλείστηκε από τον ημιτελικό.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα