Συγκλονίζει ο Φελπς: "Δεν ήθελα να είμαι ζωντανός!"

Από τη στιγμή που ο Μάικλ Φελπς συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε για τον ίδιο ένας Γολγοθάς.

Συγκλονίζει ο Φελπς: "Δεν ήθελα να είμαι ζωντανός!"

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της κολύμβησης κλείστηκε στον εαυτό του, επηρεάστηκε πάρα πολύ από το περιστατικό και βίωσε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του με την πίεση από τα αδηφάγα ΜΜΕ να κάνουν ανυπόφορη τη ζωή της οικογένειάς του.

"Ημουν σ' ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος όλες εκείνες τις ημέρες" αφηγήθηκε ο Φελπς σε συνέντευξη που έδωσε στο Sports Illustrated. Για να συμπληρώσει το εξής ανατριχιαστικό: "Δεν ήθελα να είμαι πλέον ζωντανός!"

Χρειάστηκαν ακριβώς 45 ημέρες πολύ μεγάλης προσπάθειας έτσι ώστε ο Φελπς να ξεπεράσει την κατάθλιψη και να μπει και πάλι στους φυσιολογικούς, αθλητικούς ρυθμούς του.

Οσο για τον ίδιο; Συνεχίζει την αφήγηση: "Αισθάνθηκα ότι είχα εγκαταλειφθεί. Αλλά είχα κοντά μου την οικογένειά μου. Με τον πατέρα μου δεν ήμουν κοντά, όμως τώρα επικοινωνώ και πάλι".

Ο Φελπς αναμένεται να κολυμπήσει κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Θα είναι οι τελευταίοι μεγάλοι αγώνες της τεράστιας καριέρας του.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα