Αποκλεισμός-σοκ για Ναδάλ στον πρώτο γύρο!

Ο Φερνάντο Βερντάσκο έκανε την απόλυτη έκπληξη του Αυστραλιανού Όπεν και απέκλεισε στον πρώτο γύρο τον συμπατριώτη του, Ραφαέλ Ναδάλ, νικώντας τον με 3-2 σετ!

Αποκλεισμός-σοκ για Ναδάλ στον πρώτο γύρο!

Σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση για το τένις που κράτησε περισσότερο από 4μιση ώρες, ο Φερνάντο Βερδάσκο (Νο. 47) κατάφερε να πάρει μια ιστορική νίκη με 3-2 σετ (7-6(6-8), 4-6, 3-6, 7-6(4-7), 6-2), ενάντια στο φαβορί Ραφαέλ Ναδάλ (Νο. 5), στέλνοντας τον σπίτι του από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης!

Το πρώτο σετ ήταν πολύ σκληρό με τους δύο τενίστες να δίνουν μεγάλη νίκη, αλλά τον Βερδάσκο να επικρατεί τελικά με 7-6. Ο Ναδάλ όχι μόνο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο δεύτερο σετ (6-4), αλλά έκανε και την ανατροπή στο τρίτο, επικρατώντας με 6-3. Κι ενώ οι περισσότεροι φαντάστηκαν πως το παιχνίδι κάπου εκεί θα τελείωνε, ο Βερδάσκο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Έτσι με ένα τρομερό comeback πήρε δύσκολα το τέταρτο σετ (7-6) και έκανε το 2-2. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ο Ναδάλ προηγήθηκε με 2-0, όμως ο αντίπαλός του πήρε έξι γκέιμ στη σειρά και κατέκτησε τη νίκη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK