Αποκλείστηκε ο Ναδάλ στο Όπεν της Αυστραλίας (VIDEO)

Ο Τόμας Μπέρντιχ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Αποκλείστηκε ο Ναδάλ στο Όπεν της Αυστραλίας (VIDEO)

Μετά από 17 σερί ήττες από τον Ράφα Ναδάλ ο Τσέχος τενίστας Τόμας Μπέρντιχ, απέκλεισε τον Ισπανό στα προημιτελικά του Όπεν της Αυστραλίας. Ο Μπέρντιχ Νο7 νίκησε 6-2, 6-0, 7-6(7-5) τον αντίπαλο του και στα ημιτελικά του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ.

Ο Μπέρντιχ δυσκόλεψε τον αντίπαλο του και δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του. Έφθασε εύκολα στη νίκη και παράλληλα στο δεύτερο σερί ημιτελικό στο τουρνουά τένις της Μελβούρνης.

" Ήμουν έτοιμος για τον αγώνα. Ακολούθησα το πλάνο μου σε όλα τα σετ. Ξεκίνησα καλά αλλά με τον Ναδάλ πρέπει να είσαι καλά μέχρι τον τελευταίο πόντο. Νοιώθω έτοιμος να φθάσω μέχρι το τέλος", δήλωσε ο νικητής.

Στον αντίποδα, ήταν μόλις το 12ο παιχνίδι του Ναδάλ από το περασμένο καλοκαίρι και την συμμετοχή του στο τουρνουά του Γουίμπλεντον και το πρώτο εναντίον αντιπάλου από την πρώτη δεκάδα της κατάταξης, μετά τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς στο French Open τον περασμένο Ιούνιο.

Στις δηλώσεις του ο Ισπανός τόνισε ότι η έλλειψη αγώνων επηρέασε το παιχνίδι του: " Xωρίς να είμαι στην καλύτερη κατάσταση έφθασα στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα για μένα με την κατάσταση που ήμουν όταν έφθασα στην Μελβούρνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK