Δια πυρός και σιδήρου ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Κέι Νισικόρι, κατάφερε ωστόσο να πάρει τη νίκη έπειτα από 3 ώρες και 17 λεπτά παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Δια πυρός και σιδήρου ο Ναδάλ

Ο Ισπανός δεν είχε ιδιαίτερα εύκολο έργο απέναντι στον 24χρονο από την Ιαπωνία και νούμερο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, Κέι Νισικόρι, ο οποίος τον στρίμωξε για τα καλά, καθώς δεν τον ακολουθούσε στο σκορ και δεν του επέτρεψε να ξεφύγει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, κατάφερε ωστόσο να κερδίσει το πρώτο σετ στο tie break, ενώ και το δεύτερο ανήκε στον ίδιο, με τον Νισικόρι να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί ζωντανός.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι, φτάνοντας στο 6-6, με αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στο tie break. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Ναδάλ, ο οποίος εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον 14ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Στους "8" ο "Ράφα" θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος επικράτησε ευκολότερα του Στεφάν Ρομπέρτ με 3-1 σετ. Στην επόμενη φάση, ο κάτοχος του Γουίμπλεντον θα έρθει αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης Τσονγκά - Φέντερερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK