Ο Ναδάλ είναι και θα παραμείνει νούμερο 1

Ο Ραφαέλ Ναδάλ απέκλεισε στα τέσσερα σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και πέρασε στα προημιτελικά, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Νο1 της ATP.

Ο Ναδάλ είναι και θα παραμείνει νούμερο 1

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος έπαιξε στα όριά του και πάλεψε όσο μπορούσε, ο Ραφαέλ Ναδάλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open και παράλληλα εξασφάλισε την παραμονή του στο Νο1 της ATP.

Ο Ισπανός έχασε το δεύτερο σετ του αγώνα και το πρώτο του σε όλο το τουρνουά, στη συνέχεια ανασυντάχθηκε και πήρε τα δυο επόμενα, μαζί και το εισιτήριο για την 8άδα. Μάλιστα, χρειάστηκε να παλέψει για σχεδόν τέσσερις ώρες με τον αντίπαλό του στη "Rod Laver Arena" για να μπορέσει να τον αποκλείσει.

Ο "Rafa Power" επιβλήθηκε με 6-3, 6-7 (4), 6-3, 6-3 και βρέθηκε στα προημιτελικά του Open για 10η φορά στην καριέρα του. Πλέον, θα αντιμετωπίσει τον Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 3-1 σετ του Πάμπλο Καρένο Μπούστα και έφτασε τις 100 νίκες στην καριέρα του σε Grand Slam. Ο Κροάτης νίκησε σε ένα κλειστό ματς με 6-7 (2), 6-3, 7-6 (0), 7-6 (3).

News 24/7

24MEDIA NETWORK