Προελαύνει ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του αφού επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Μάλεκ Ζαζίρι. Εύκολη πρόκριση και για τον Ναδάλ.

Προελαύνει ο Κύργιος

Στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ προκρίθηκε ο Νικ Κύργιος. Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός επιβλήθηκε με 6-3, 7-6 (6), 6-1 επί του Μάλεκ Ζαζίρι συνεχίζοντας έτσι τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Αυτή είναι και η καλύτερη του εμφάνιση στο συγκεκριμένο τουρνουά αφού μέχρι στιγμής το καλύτερο που είχε καταφέρει ήταν να φτάσει μέχρι το δεύτερο γύρο.

Ο Κύργιος εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του αντιπάλου του, πίεσε με το σερβίς του (έβγαλε 25 άσους) και στο κρίσιμο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ ήταν αποφασιστικός. Τώρα του παρουσιάζεται ακόμα μια μεγάλη πρόκληση.

Στον επόμενο γύρο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Σέπι ο οποίος απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ανέβασε στροφές ο Ναδάλ

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα του ο Ράδαελ Ναδάλ ήταν εντυπωσιακός και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του.

Ο Ισπανός επιβλήθηκε με 6-1, 6-0 και 7-5 επί του Ντούντι Σέλα και έδειξε να ανεβάζει στροφές. Ειδικά, στα πρώτα δύο σετ ο Ναδάλ ήταν εξαιρετικός δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν στον προηγούμενο αγώνα.

Στον επόμενο γύρο ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Κέβιν Άντερσον οποίος νίκησε με 6-4, 7-6 (3), 7-6 (6) επί του Γκασκέ. Στον επόμενο γύρο πέρασε και ο Μπέρναρντ Τόμικ που συνέχισε τα εξαιρετικά του αποτελέσματα, κερδίζοντας με 6-4, 7-6(8), 6-3 τον συμπατριώτη του, Σαμ Γκροθ.

Στον 4ο γύρο, ο Τόμικ θα αναμετρηθεί με τον Τόμας Μπέρντιχ που επιβλήθηκε 6-4, 6-3, 6-4 του Βίκτορ Τροίτσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK