Θύμα έκπληξης η Βοσνιάκι

Με την Κάρολαϊν Βοζνιάκι να πέφτει θύμα μεγάλης έκπληξης πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρώτου γύρου στο Αυστραλιανό Όπεν.

Θύμα έκπληξης η Βοσνιάκι

Η πρώτη ημέρα του Αυστραλιανού Όπεν ολοκληρώθηκε στις γυναίκες με την Κάρολαϊν Βοζνιάκι να πέφτει θύμα της πρώτης μεγάλης έκπληξης του τουρνουά. Η 25χρονη Δανέζα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Πουτίντσεβα και τελικά έχασε με 1-6, 7-6 (3), 6-4.

Η αθλήτρια από το Καζακστάν ήταν εντυπωσιακή τελείωσε το παιχνίδι με 42 winners, 9 περισσότερους από τη Βοζνιάκι και πανηγύρισε την 5η νίκη της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα όλα τα μεγάλα φαβορί κατάφεραν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Η Σερένα Γουίλιαμς έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και με 6-4, 7-5 ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκιόργκι. Εύκολο έργο είχε και η Μαρία Σαραπόβα που επιβλήθηκε με 6-1, 6-3 επί της Χιμπίνο.

Στον επόμενο γύρο προκρίθηκε και η Εζενί Μπουσάρ η οποία νίκησε με 6-3, 6-4 την Αλεκσάντρα Κρούνιτς. Μάλιστα, στο δεύτερο γύρο θα παίξει με την Ραντβάνσκα η οποία νωρίτερα είχε επιβληθεί με 6-2, 6-3 επί της ΜακΧέιλ.

Στα αξιοσημείωτα και ο αποκλεισμό της Εράνι από την Γκασπαριάν με 1-6, 7-5, 6-1.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στις γυναίκες

News 24/7

24MEDIA NETWORK