Έκανε εμετό εν ώρα αγώνα η Σερένα

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρισκόταν η Σερένα Γουίλιαμς στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός με αντίπαλο την Τιμέα Μπαζίνσκι, με τον τηλεοπτικό φακό να την "συλλαμβάνει" να κάνει εμετό κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ. Δείτε το VIDEO.

Έκανε εμετό εν ώρα αγώνα η Σερένα

Η κατάσταση της υγείας της Σερένα Γουίλιαμς έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, καθώς η Αμερικανίδα έχει ουκ ολίγες φορές αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με αποτέλεσμα είτε να εγκαταλείψει, είτε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Στον ημιτελικό με την Τιμέα Μπαζίνσκι, η Αμερικανίδα ήταν για μια ακόμη φορά σε άσχημη κατάσταση, τονίζοντας μετά από το τέλος του αγώνα πως ταλαιπωρείται από ίωση. Μάλιστα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο σετ, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε εμετό.

Το εντυπωσιακό είναι πως αμέσως μετά πάτησε... γκάζι, παίρνοντας τα επόμενα 10 games.

 

Διαβάστε ακόμη:

Και άρρωστη στον τελικό η Σερένα

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ