Ο Τσονγκά γυρίζει τρομερά μια χαμένη μπάλα και ο Βαβρίνκα χειροκροτάει

Ο Ζο Βιλφρέντ Τσονγκά ξεσήκωσε το κοινό του "Φιλίπ Σαρτιέ", στη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Ρολάν Γκαρός μετά από μια καταπληκτική απάντηση σε πέρασμα του Βαβρίνκα.

Ο Τσονγκά είναι η έσχατη ελπίδα των Γάλλων για κατάκτηση του τροπαίου στο Ρολάν Γκαρός και στον πρώτο ημιτελικό με τον Σταν Βαβρίνκα η υποστήριξη που έλαβε ήταν μοναδική.

Μία όμως φάση στο παιχνίδι με τον Ελβετό αποτέλεσε την αφορμή ώστε όλη η κερκίδα να ξεσπάσει σε αποθεωτικά χειροκροτήματα και ο ίδιος να χειροκροτήσει ευγενικά, αναγνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας.

Μετά το δικό του σέρβις ο Βαβρίνκα ανέβηκε στο φιλέ και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Με το backhand πέρασε το μπαλάκι στο αντίπαλο κορτ. Ο πόντος έμοιαζε σίγουρος, αλλά ο Τσονγκά εμφανίστηκε από το πουθενά και μ' ένα εξαιρετικό χτύπημα άφησε άναυδο τον Βαβρίνκα.

Ο τελευταίος δεν είχε άλλη επιλογή από το να χειροκροτήσει τον αντίπαλό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα