Ο Τσονγκά γυρίζει τρομερά μια χαμένη μπάλα και ο Βαβρίνκα χειροκροτάει

Ο Ζο Βιλφρέντ Τσονγκά ξεσήκωσε το κοινό του "Φιλίπ Σαρτιέ", στη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Ρολάν Γκαρός μετά από μια καταπληκτική απάντηση σε πέρασμα του Βαβρίνκα.

Ο Τσονγκά γυρίζει τρομερά μια χαμένη μπάλα και ο Βαβρίνκα χειροκροτάει

Ο Τσονγκά είναι η έσχατη ελπίδα των Γάλλων για κατάκτηση του τροπαίου στο Ρολάν Γκαρός και στον πρώτο ημιτελικό με τον Σταν Βαβρίνκα η υποστήριξη που έλαβε ήταν μοναδική.

Μία όμως φάση στο παιχνίδι με τον Ελβετό αποτέλεσε την αφορμή ώστε όλη η κερκίδα να ξεσπάσει σε αποθεωτικά χειροκροτήματα και ο ίδιος να χειροκροτήσει ευγενικά, αναγνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας.

Μετά το δικό του σέρβις ο Βαβρίνκα ανέβηκε στο φιλέ και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Με το backhand πέρασε το μπαλάκι στο αντίπαλο κορτ. Ο πόντος έμοιαζε σίγουρος, αλλά ο Τσονγκά εμφανίστηκε από το πουθενά και μ' ένα εξαιρετικό χτύπημα άφησε άναυδο τον Βαβρίνκα.

Ο τελευταίος δεν είχε άλλη επιλογή από το να χειροκροτήσει τον αντίπαλό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ