Τενίστας ζήτησε σοκολάτα και αναψυκτικό στη μέση του αγώνα!

Ο Ματίας Μπουργκί μπορεί να ηττήθηκε από τον Άντι Μάρεϊ στον δεύτερο γύρο του Roland Garros, όμως η τακτική που ακολούθησε κατάφερε να τον κάνει πρωτοσέλιδο στη γαλλική "L' Equipe".

Τενίστας ζήτησε σοκολάτα και αναψυκτικό στη μέση του αγώνα!

Με τον τίτλο "Μπλοφατζής" κυκλοφορεί το πρωί της Πέμπτης (26/5) η γαλλική "L' Equipe", ενώ υπάρχει και η εικόνα του τενίστα, Ματίας Μπουργκί.

Ο Γάλλος αντιμετώπισε σε έναν τρομερό αγώνα για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros το νούμερο 2 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ και αν και ηττήθηκε κατάφερε να τον φτάσει στα όριά του και να πάει στο ματς στα πέντε σετ, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται.

Είχε όμως μια τακτική που σήκωσε συζητήσεις. Ο νούμερο 164 τενίστας στον κόσμο παραδέχθηκε στην γαλλική "L' Equipe" πως "Ο Ζιλ Σιμόν μου έχει πει ότι αν αισθάνομαι κουρασμένος, να ζητάω μια κόκα κόλα και μια Mars, οπότε αυτό έκανα. Μου έδωσαν Twix, αλλά ήταν εντάξει", ήταν οι δηλώσεις του.

Και όντως κατά τη διάρκεια του αγώνα ζήτησε και κατανάλωσε τόσο την κόκα κόλα, όσο και την σοκολάτα! Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK