Η Καρολίν Βοζνιάκι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Αμερικανικό Οπεν και δίκαια έχει κερδίσει το ρόλο του φαβορί για τον τίτλο. Οι καλές εμφανίσει συνεχίστηκαν και στον τέταρτο γύρο με αντίπαλο τη Μαρία Σαράποβα η οποία σε αυτό το ματς πλήρωσε τα... υπερτριπλάσια αβίαστα λάθη στα οποία υπέπεσε σε σχέση με την αντίπαλό της.
Η Βοζνιάκι έκανε μονάχα 10 λάθη, η νικήτρια του τουρνουά το 2006 έκανε 36 και η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της 20άχρονης Δανής η οποία πήρε το πρώτο σετ με 6/3, το δεύτερο με 6/4 και έκλεισε τον αγώνα μέσα σε μία ώρα και 53 λεπτά.
Η περυσινή φιναλίστ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Σλοβάκα, Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα η οποία απέκλεισε με 7/5, 7/6 (4) τη Ρωσίδα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.
Αν και έχασε το πρώτο σετ με κατεβασμένα χέρια (0/6) η Εσθονή, Κάια Κανέπι (Νο 31) έκανε την ανατροπή (7/6(2), 6/1) και απέκλεισε την Βελγίδα, Γιανίνα Βικμάγερ (Νο 15). Η Κανέπι θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά με αντίπαλο τη Ρωσίδα, Βέρα Ζβονάρεβα η οποία ξεπέρασε με άνεση (6/1, 6/2) το εμπόδιο της Γερμανίδας, Αντρια Πέτκοβιτς.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: