Πρόωρος αποκλεισμός για Ραντβάνσκα

Η κακοτυχία της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στα Grand Slams συνεχίζεται. Μετά τη χαμένη ευκαιρία στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν με αντίπαλο τη Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, η Πολωνή δεν έχει καταφέρει να περάσει τον 4ο γύρο στα επόμενα Grand Slams.

Πρόωρος αποκλεισμός για Ραντβάνσκα

Το κακό παράγινε στη Νέα Υόρκη με το Νο4 του ταμπλό να αποχωρεί από το τουρνουά στον 2ο γύρο. Η 25χρονη δεξιόχειρας με τα "μαγικά χέρια" γνώρισε την ήττα με 6-3, 6-4 από την Κινέζα Σουάι Πένγκ.

Η Ραντβάνσκα έσωσε ένα match point, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ήττα από το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Πενγκ, Νο1 παίκτρια στο διπλό, είχε 28 winners και θα αντιμετωπίσει το Νο28 του ταμπλό, την Ιταλίδα Ρομπέρτα Βίντσι.

Αν η Ραντβάνσκα κάνει κακή σεζόν στα Grand Slams, τότε η Σλόαν Στίβενς έχει μια τραγική σεζόν. Η δημοφιλής Αμερικανίδα έκανε περισσότερα από 60 αβίαστα λάθη στην ήττα με 5-7, 6-4, 6-2 από τη Γιοχάνα Λάρσον. Η Στίβενς έπαιζε καλά στα Grand Slams, αλλά η τύχη της την έχει εγκαταλείψει φέτος.

Η Λάρσον, η μοναδική Σουηδέζα στο κυρίως ταμπλό τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, δείγμα της κρίσης που υπάρχει στο άλλοτε ακλόνητο σουηδικό τένις θα παίξει με τη νικήτρια του "βαλκανικού ζευγαριού" Γέλενα Γιάνκοβιτς-Τσβετάνα Πιρόνκοβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK