Σοκάρει το χέρι της Κβίτοβα εννέα μήνες μετά!

Πριν μερικούς μήνες ένας διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της Τσέχας τενίστριας, Πέτρας Κβίτοβα, της επιτέθηκε με μαχαίρι και της... διέλυσε το αριστερό χέρι. Οι γιατροί έδωσαν "μάχη" και τελικά κατάφεραν να σώσουν την καριέρα της. Δείτε την απίστευτη αλλαγή! (ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες).

Σοκάρει το χέρι της Κβίτοβα εννέα μήνες μετά!

Η Πέτρα Κβίτοβα επέστρεψε για τα καλά στα κορτ του τένις και έδειξε ότι δικαίως ανήκει στην ελίτ. Παρά την απουσία της στην αρχή της χρονιάς, πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, στον 4ο γύρο του US Open 2017.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν μερικούς μήνες, για την ακρίβεια τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο έλειψε να... σταματήσει άδοξα η καριέρα της. Ένας διαρρήκτης είχε εισβάλει σπίτι της στην Τσεχία, όμως για κακή της τύχη η τενίστρια ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα αι συνάντησε τον δράση, που της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Η Κβίτοβα προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά άοπλη, έπαθε μεγάλη ζημιά στο αριστερό της χέρι, με το οποίο και αγωνίζεται. Στις φωτογραφίες που είχαν κάνει το γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες, φαινόταν η τεράστια ζημιά που έπαθε. Εικόνες που προκάλεσαν πραγματικά σοκ:

Κι όμως το Σεπτέμβριο του 2017, εννέα μήνες μετά η Τσέχα έχει επανέλθει πλήρως σε τοπ επίπεδο. Μιλάμε φυσικά για ένα θαύμα και χρωστάει πολλά στους γιατρούς, οι οποίοι "έφτιαξαν" το χέρι της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK