Στον τελικό με Βοσνιάκι η Γουίλιαμς

Υπό το βλέμμα του καλεσμένου της, Γιουσέιν Μπολτ η Σερένα Γουίλιαμς προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του US Open.

Στον τελικό με Βοσνιάκι η Γουίλιαμς

Στο ίδιο μέρος από όπου ξεκίνησαν όλα το 1999 με αντίπαλο τη Μαρτίνα Χίνγκις θα επιχειρήσει να γράψει ιστορία η Σερένα Γουίλιαμς την Κυριακή (8/9). Να κατακτήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο της στο μονό και να βρεθεί στην ίδια θέση με τη Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και την Κρις Έβερτ.

Στον ημιτελικό του US Open η Αμερικανίδα δεν έχασε χρόνο και επικράτησε με 6-1, 6-3 της Ρωσίδας αριστερόχειρα, Εκατερίνα Μακάροβα, μια από τις 60 παίκτριες που έχουν νικήσει την Νο1 τενίστρια στον κόσμο σε όλη την καριέρα της,

Σε περίπου μια ώρα η πέντε φορές νικήτρια στη Νέα Υόρκη έκλεισε θέση στον τελικό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Υπό το βλέμμα του Γιουσέιν Μπολτ που καθόταν στο box της, άφησε πίσω της όλα τα προβλήματα που την είχαν αφήσει μακριά από τον τελικό στα άλλα τρία Grand Slam που προηγήθηκαν.

Αντίπαλος της στον τελικό θα είναι η Κάρολαϊν Βοζνιάκι, ενδεχομένως η καλύτερη φίλη της στα κορτ μετά τη Βένους. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν αναμετρηθεί δύο φορές, στο Μόντρεαλ και στο Σινσινάτι με νικήτρια την Αμερικανίδα, αν και δοκιμάστηκε από την Δανέζα που παίζει ξανά καλά. Ίσως όχι αρκετά για να εμποδίσει τη Σερένα να γράψει ιστορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK