Φουλ για το 18ο ο Φέντερερ

Ένας επιβλητικός Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε 3-0 σετ του Άντι Μάρεϊ και προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon όπου θα διεκδικήσει το 18ο Grand Slam της καριέρας του.

Φουλ για το 18ο ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 7-5, 7-5, 6-4 του Άντι Μάρεϊ και προκρίθηκε στον 10ο τελικό του στο Wimbledon και 25ο συνολικά σε Grand Slam.

Ο Ελβετός τενίστας θα διεκδικήσει απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρισάρ Γκασκέ, το 18ο Grand Slam της καριέρας του.

"Είναι ο κορυφαίος τενίστας τα τελευταία χρόνια. Ξέρω πως να τον κερδίσω, όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση τώρα. Ελπίζω να τα καταφέρω. Ανυπομονούμε και οι δύο γι' αυτό το ματς", δήλωσε ο Ελβετός για τον τελικό της Κυριακής (12/7).

Ερωτηθείς για τη νίκη του στον ημιτελικό, ο Ρότζερ Φέντερερ απάντησε: "Ήταν δύσκολο ματς. Ο Άντι παίζει πολύ καλά φέτος. Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος σε όλο το ματς, να κρατήσω το σερβίς μου. Έπαιξα πολύ καλά στις κρίσιμες στιγμές και έτσι τα κατάφερα. Σερβίρω πολύ καλά σε όλο το τουρνουά. Σήμερα σέρβιρα εξίσου καλά και δεν δέχθηκα break από έναν εξαιρετικό αντίπαλο στις επιστροφές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK