"Επεισόδιο" Σαράποβα-Αζαρένκα

Με ένα... τζαρτζάρισμα στους ώμους, η Βικτόρια Αζαρένκα και η Μαρία Σαράποβα μας έδειξαν πως μια νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στο γυναικείο τένις. Δείτε το video.

"Επεισόδιο" Σαράποβα-Αζαρένκα

Σε μια κίνηση που δεν... αρμόζει σε κυρίες η Βικτόρια Αζαρένκα και η Μαρία Σαράποβα μας έδειξαν πως μια νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στο γυναικείο τένις.

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε "τζαρτζάρισμα" των δύο παικτριών κατά την επιστροφή τους στις καρέκλες τους μετά το τέλος του πρώτου σετ στον τελικό της Στουτγκάρδης την Κυριακή (29/04).

Ούτε η χειραψία τους μετά το τέλος του τελικού ήταν θερμή, ενώ στον ευχαριστήριο λόγο της η Σαράποβα φάνηκε να ειρωνεύεται τον τραυματισμό της Αζαρένκα στον καρπό.

"Είναι πραγματικά ατυχές το ότι η Βίκα ήταν αρκετά τραυματισμένη σήμερα και δεν μπορούσε να αποδώσει όπως θα ήθελε", αναφερόμενη στον "ελαφρύ" τραυματισμό της Αζαρένκα.

Φυσικά δεν διατηρούν φιλικές σχέσεις με τη Σαράποβα να δηλώνει πως "προσπαθώ να περνάω όσο λιγότερο χρόνο στα αποδυτήρια", ενώ η Αζαρένκα έχει "παγώσει" τις επαφές της με τις φίλες της, Ανιέσκα Ραντβάνσκα και Καρολάιν Βοζνιάκι μετά το Αυστραλιανό Όπεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK