Οριστικά εκτός Ολυμπιακών η Σαράποβα

Το CAS μετέθεσε για τον Σεπτέμβριο την εξέταση της προσφυγής που είχε καταθέσει η Μαρία Σαράποβα, η οποία ούσα τιμωρημένη δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα περιμένει η Μαρία Σαράποβα για να ξέρει αν θα αρθεί η τιμωρία που της έχει επιβληθεί για τη συστηματική χρήση απαγορευμένης ουσίας που μπήκε εκ των υστέρων στις λίστες της WADA.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε τον περασμένο Μάρτιο η Ρωσίδα τενίστρια κυνήγησε την υπόθεση και προσέφυγε στην ανώτατη μορφή αθλητικής δικαιοσύνης καταθέτοντας ένσταση στο CAS. Ήλπιζε μάλιστα πως η υπόθεση θα εξεταστεί και γι' αυτό είχε δηλωθεί στην ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στη Ρίο.

Τη Δευτέρα πάντως έγινε γνωστό πως το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο μετέθεσε την εξέταση του φακέλου για τον Σεπτέμβριο, μια εξέλιξη που έβαλε τέλος στα όνειρα της Σαράποβα να ταξιδέψει στη Βραζιλία, αφού παραμένει υπό καθεστώς τιμωρίας.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα