Αφήνει τα κορτ η Σερένα: ανακοίνωσε πως είναι έγκυος!

Η Σερένα Γουίλιαμς αποχωρεί από τα κορτ τα 2017 για... καλό σκοπό αφού ανακοίνωσε μέσω social media ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Ήταν ήδη έγκυος όταν πήρε το Australian Open!

Αφήνει τα κορτ η Σερένα: ανακοίνωσε πως είναι έγκυος!

Στα 35 της χρόνια η Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να καμαρώνει δικαιολογημένα ως μία από τις κορυφαίες τενίστριες όλων των εποχών έχοντας ήδη 23 Grand Slam στη συλλογή της, ωστόσο όλα δείχνουν πως σε λίγους μήνες από τώρα θα προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στη ζωή της: αυτόν της μητέρας!

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Αμερικανίδας υπερπρωταθλήτριας "έσκασε" εντελώς ξαφνικά και μάλιστα ήταν η ίδια που τη μοιράστηκε με το κοινό της, ανεβάζοντας φωτογραφία της στο Snapchat, συνοδευόμενη από τη φράση "20 εβδομάδες".

Λίγο αργότερα διέγραψε τη φωτογραφία, μαζί και ένα συγχαρητήριο τιτίβισμα που έγινε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυναικείου Τένις, με την εν λόγω φωτογραφία να κάνει πάντως το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και να εκτιμάται πως δύσκολα θα τη δούμε στα κορτ από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Γουίλιαμς, η οποία αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (24/4) να επιστρέψει στο Νο 1 του ranking, έχει αρραβωνιαστεί τον Αλέξις Οχανιάν, ενώ αν είναι ακριβής όσον αφορά στις... 20 εβδομάδες τότε το τελευταίο της Grand Slam, το Australian Open, το κατέκτησε ούσα ήδη έγκυος. Κοινώς: ακόμα και σε αυτό η Σερένα αποδεικνύει πως είναι φαινόμενο στο τένις!

Photo Credits: Jack Thomas/Pool Photo via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK