Αναστολή της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας τένις

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την αναστολή της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας αντισφαίρισης, καθώς διαπιστώθηκαν παρατυπίες στη λειτουργία της.

Αναστολή της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας τένις

Εκτός επιχορήγησης άφησε την Ομοσπονδία του τένις η Γ.Γ.Α όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (31/8). Όπως είχε γράψει προ καιρού το Contra.gr το πόρισμα για τα πεπραγμένα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης είχε πάρει το δρόμο προς τον οικονομικό εισαγγελέα ενώ υπήρξε εντολή ο έλεγχος να επεκταθεί μέχρι και τη χρήση και του 2010.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών ήταν να διαπιστωθούν παρατυπίες στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου αναστέλλεται η επιχορήγησή της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Κατόπιν του ελέγχου που διενήργησε το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γ.Γ.Α. στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και με βάση τα συμπεράσματα του πορίσματος που διαβιβάσθηκαν αρμοδίως, με απόφαση του γγΑ κ. Ιούλιου Συναδινού αναστέλλεται αυτοδικαίως η επιχορήγηση ύψους 75.000 ευρώ του οικονομικού έτους 2016, μέχρις ότου η Ε.Φ.Ο.Α. εναρμονίσει το καταστατικό της με τον αθλητικό νόμο σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της Γ.Γ.Α.

Υπενθυμίζουμε ότι το πόρισμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου έχει ήδη αποσταλεί και στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές για θέματα της δικής τους αρμοδιότητας, ενώ έχουν καταβληθεί τα ποσά που αφορούν μισθοδοσίες υπαλλήλων έως και τον Σεπτέμβριο του 2016".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα