Από ποδοσφαιρικός θρύλος, ρούκι στο τένις ο Μαλντίνι!

Ο Πάολο Μαλντίνι τα πήρε... όλα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Μίλαν και στα 49 του χρόνια έρχεται να βάλει ένα ακόμα παράσημο, αυτή τη φορά όμως μέσω του... τένις!

Από ποδοσφαιρικός θρύλος, ρούκι στο τένις ο Μαλντίνι!

Εντάξει, το γνωρίζουμε όλοι πως δεν πρόκειται να γίνει θρυλος του τένις όπως ακριβώς έγινε στο ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά μπορούμε άνετα και χωρίς δισταγμό να βγάλουμε το καπέλο και να υποκλιθούμε στον Πάολο Μαλντίνι, καθώς λίγο πριν κλείσει 50 χρόνια ζωής ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο σε αυτό το άθλημα ως επαγγελματίας!

Για την ακρίβεια, ο πρώην καπιτάνο της Μίλαν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας τενίστας το ερχόμενο Σάββατο (24/6) στο "Aspria Harbour Club" στο Μιλάνο έχοντας προκριθεί στο challenger (Aspria Tennis Cup) στο διπλό, παίζοντας μαζί με τον προπονητή του Στέφανο Λαντόνιο και αποκτώντας την wild card.

"O Πάολο είναι προικισμένος με ένα καλό σερβίς και επιπλέον βελτιώνεται στο παιχνίδια του. Δεν έχει κάτι το τρομερό αλλά δεν βρίσκω και αδύνατα σημεία", δήλωσε για τον Μαλντίνι ο προπονητής του που θα είναι και παρτενέρ του στο πρώτο του επαγγελματικό ματς τένις την ερχόμενη εβδομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK