Διετής αποκλεισμός στη Σαράποβα

Με ποινή αποκλεισμού δύο ετών από τα κορτ τιμωρήθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία τένις η Μαρία Σαράποβα για παραβίαση του κανόνα για αντί-ντόπινγκ.

Διετής αποκλεισμός στη Σαράποβα

Τον περασμένο Μάρτιο, η Μαρία Σαράποβα ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία meldonium σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν. Όπως είχε αποκαλύψει λάμβανε τη συγκεκριμένη ουσία από το 2006, ωστόσο από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους μπήκε στις λίστες με τις απαγορευμένες ουσίες της WADA.

Την Δευτέρα (6/6) έγινε γνωστή η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρωσίδα τενίστρια, η οποία τιμωρήθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία τένις με διετή αποκλεισμό από τα κορτ. Η ποινή της έχει αναδρομική ισχύ από τις 26 Ιανουαρίου 2016, γεγονός που σημαίνει πως το Νο 26 της παγκόσμιας κατάταξης θα επιστρέψει στα γήπεδα τον Ιανουάριο του 2018.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μήνυμά της στο facebook λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της ποινής της, η Σαράποβα χαρακτήρισε "άδικη" την τιμωρία της και αποκάλυψε πως η ITF είχε ζητήσει τετραετή αποκλεισμό, τονίζοντας πως θα ασκήσει έφεση στο CAS.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK