Ναδάλ: "Η Σαράποβα πρέπει να πληρώσει"

Ο Ράφαελ Ναδάλ κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις με τη Μαρία Σαράποβα και ήταν απόλυτα ειλικρινής.

Ναδάλ: "Η Σαράποβα πρέπει να πληρώσει"

Την Δευτέρα (7/3) η Μαρία Σαράποβα ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν.

Λίγες μέρες μετά, ο Ράφαελ Ναδάλ κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και στις δηλώσεις του επεσήμανε πως η Ρωσίδα πρέπει να... πληρώσει για τις πράξεις της.

"Θέλω να πιστέψω πως ήταν λάθος της και πως δεν ήθελε να το κάνει. Πρόκειται όμως για αμέλεια και οι κανόνες είναι αυτοί. Τώρα πρέπει να πληρώσει γι'αυτό", δήλωσε αρχικά.

Όσο για το αν εκείνος έχει διαβάσει όλες τις ανακοινώσεις για την καταπολέμηση του ντόπινγκ είπε: "Για να είμαι ειλικρινής δεν τις διάβασα. Έχω τον γιατρό μου, στον οποίο έχω εμπιστοσύνη. Ο γιατρός μου είναι ο γιατρός της ισπανικής ομοσπονδίας τένις για πολλά χρόνια. Είναι ο γιατρός όλων των Ισπανών παικτών τένις και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Και ποτέ δεν παίρνω τίποτα που να μην το ξέρει.

Δεν γνωρίζω τίποτα για το ντόπινγκ και είμαι απόλυτα καθαρός. Έχω δουλέψει πολύ σε όλη την καριέρα μου και όταν τραυματίζομαι, τραυματίζομαι. Δεν παίρνω ποτέ τίποτα για να επιστρέψω πιο γρήγορα. Πιστεύω στο άθλημα και στις αξίες του αθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eταιρία ανανεώνει το συμβόλαιό της με την Σαράποβα!

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η Σαράποβα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK