Επέστρεψε, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ και δάκρυσε η Σαραπόβα!

Φανταστική! Η Μαρία Σαραπόβα επέστρεψε σε Grand Slam μετά από 19 μήνες απουσίας λόγω τιμωρίας και υπέταξε την Νο 2 του ράνκινγκ, για να ξεσπάσει σε δάκρυα στο φινάλε (PHOTOS).

Επέστρεψε, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ και δάκρυσε η Σαραπόβα!

Τους τελευταίους 19 μήνες η Μαρία Σαραπόβα έβλεπε όλα τα μεγάλα ραντεβού του παγκοσμίου τένις από την... τηλεόραση αφού είχε τιμωρηθεί για τη χρήση της ουσίας "Μελδόνιο" με αποκλεισμό δύο ετών και μόλις τον περασμένο Απρίλιο (και αφού μειώθηκε η ποινή) επέστρεψε στα κορτ.

Όλη αυτή η αναμονή πάντως την έκανε πιο δυνατή, πιο αποφασιστική, και στην πρεμιέρα της στο Αμερικανικό Όπεν η 30χρονη Ρωσίδα έδειξε την κλάση της αφού σε αγώνα που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες επικράτησε με 6-4 4-6 6-3 της Ρουμάνας Σιμόνα Χάλεπ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης!

"Δεν θέλω να μιλήσω για τις πιο άσχημες στιγμές, όχι απόψε το βράδυ. Σε τέτοιες βραδιές όπως αυτή βρίσκεις νόημα για όλη την κούραση και όλη τη δουλειά που κάνεις", τόνισε εμφανώς συγκινημένη στο φινάλε του αγώνα η Σαραπόβα, με το κοινό να την χειροκροτεί και εκείνη να αδυνατεί να συκρατήσει τα δάκρυά της.

"Νέα Υόρκη, ουάου! Πώς μπορώ να κοιμηθώ μετά από αυτό;", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, λίγες ώρες αργότερα, η εκστασιασμένη Σαραπόβα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΠΟΒΑ:

Photo Credits: AP Photo/Julio Cortez, Kathy Willens

News 24/7

24MEDIA NETWORK