Έχασε από το Νο70 ο Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ γνώρισε την ήττα από τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, Νο 70 της παγκόσμιας κατάταξης, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Σαγκάης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Έχασε από το Νο70 ο Φέντερερ!

Ήττα σοκ από τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινόλας υπέστη ο Ρότζερ Φέντερερ στο δεύτερο γύρου του τουρνουά της Σαγκάης με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης.

Ο Ελβετός δεν τα κατάφερε κόντρα στο Νο70 της παγκόσμιας κατάταξης, που δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να νικήσει κανέναν τενίστα εντός της πρώτης 10άδας και μετά την ήττα με 2-1 σετ (7-6(4) 2-6 6-3) δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Σαγκάη.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ