Η Σάκκαρη είναι έτοιμη για... τίτλο!

Το έπος της Μαρίας Σάκκαρη στη Wuhan συνεχίζεται, αφού απέκλεισε και την Έλενα Βέσνινα Elena Vesnina (Νο21) χωρίς να χάσει σετ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον προημιτελικό του Open, που θα είναι ο σημαντικότερος στην καριέρα της.

Η Σάκκαρη είναι έτοιμη για... τίτλο!

Η εκκπληκτική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wuhan Open συνεχίζεται και η Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις της. Μετά τον θρίαμβο επί της Καρολίν Βοζνιάκι (Νο6), η 22χρονη απέκλεισε και την Έλενα Βέσνινα (Νο21 στην WTA), παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Η Σάκκαρη δεν απώλεσε ούτε ένα σετ, επικρατώντας 2-0 της αντιπάλου της και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Αφού πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, έκανε δικό της και το επόμενο με 7-5 στα γκέιμ σε έναν αγώνα που κράτησε κάτι παραπάνω από δυο ώρες.

Στον σημαντικότερο προημιτελικό που έχει προκριθεί ποτέ, η Μαρία θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αλίζ Κορνέ και Βαρβάρα Λεπτσένκο. Τη Γαλλίδα τενίστρια, την είχε κερδίσει στον 2ο γύρο του Australian Open στις , ενώ η Λεπτσένκο έχει ξεκινήσει την προσπάθειά της στη Wuhan από τα προκριματικά, όπως και η δική μας τενίστρια.

Από το Νο80 της παγκόσμιας κατάταξης, η Σάκκαρη κατάφερε να αποκλείσει ήδη τρεις παίκτριες από το Top 50. Συνολικά έχει πέντε νίκες αυτή την εβδομάδα στη Wuhan. Με τη νίκη της, εξασφαλίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, που σημαίνει πως είναι πολύ κοντά στην είσοδο της στο Top 60.

AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK