Ήττα-σοκ ο Ναδάλ

Την ήττα με 2-1 σετ γνώρισε ο Ράφαελ Ναδάλ από τον Αλεκσάντρ Ντολγκομπόλοβ, Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης, στο Queen's.

Ήττα-σοκ ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στο Queen's μετά από τέσσερα χρόνια για να αντιμετωπίσει τον Αλεκσάντρ Ντολγκομπόλοβ, ο οποίος κάποτε βρισκόταν στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο τώρα έχει υποχωρήσει στο Νο79.

 

Ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος και ο Ζοζέ Μουρίνιο παρακολούθησαν μία μονόπλευρη -για τα δεδομένα- αναμέτρηση, όχι όμως με νικητή τον Ράφαελ Ναδάλ, αλλά τον 26χρονο Ουκρανό με 2-1 σετ (6-3 6-7 6-4).

Ως εκ τούτου, λίγες ημέρες μετά από τη νίκη του στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, ο Ισπανός τενίστας γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα και εγκατέλειψε πρόωρα το Queen's.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ