Οι λεπτομέρειες του deal με την Turkish Airlines

Η συμφωνία του Ηρακλή με τον κολοσσό Turkish Airlines έχει κλείσει. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του μεγάλου deal του "Γηραιού".

Οι λεπτομέρειες του deal με την Turkish Airlines

Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, η ΠΑΕ έδωσε τα χέρια με τον τουρκική αεροπορική εταιρία, Turkish Airlines, η οποία θα γίνει μία από τους μεγαλύτερους χορηγούς της ομάδας.

Έτσι λοιπόν το όνομα της εταιρίας θα "μπει" στους πάγκους των ομάδων, καθώς και σε διάφορους εσωτερικούς χώρους του Καυτανζογλείου, όπως η αίθουσα Τύπου.

Παράλληλα, θα υπάρχουν διαφημίσεις της Turkish Airlines στα μάτριξ του σταδίου και στις διαφημιστικές πινακίδες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο. Επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν έχει βγει από την ΠΑΕ, αλλά αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Όσον αφορά τις διαφημίσεις, είναι πολύ πιθανό να τις δούμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα