Κάθε άσος του Μάρεϊ, 50 λίρες για τους πρόσφυγες

Πενήντα λίρες τουτέστιν περίπου εβδομήντα ευρώ για κάθε άσο που θα πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν θα δωρίσει στους πρόσφυγες της Συρίας ο Άντι Μάρεϊ.

Κάθε άσος του Μάρεϊ, 50 λίρες για τους πρόσφυγες

Ευαισθητοποιημένος για την κατάσταση που επικρατεί στην Συρία είναι ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος αποφάσισε να προσφέρει 50 λίρες (περίπου 70 ευρώ) στους πρόσφυγες για κάθε άσο που θα πετύχει από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αφορμή για την όμορφη αυτή κίνηση του Βρετανού τενίστα στάθηκαν οι εικόνες των προσφύγων που προβάλλονται στα ΜΜΕ.

'"Ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να βοηθήσω εκατομμύρια παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν αναγκαστεί να αφήσουν τα σπίτια τους. Θα παίρνω ακόμη περισσότερη ικανοποίηση για κάθε άσο που θα πετυχαίνω", δήλωσε ο Μάρεϊ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ