"Κούνησα τα δάχτυλά μου! Ηταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων"

Μετά την πρόσφατη περιπέτειά της με το ληστή που μπήκε στο σπίτι της, ο Πέτρα Κβίτοβα είδε αλλιώς τη ζωή. Δικαιολογημένα αν μην τι άλλο αφού το σοκ ήταν μεγάλο. Διαβάστε τι δήλωσε.

"Κούνησα τα δάχτυλά μου! Ηταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων"

Η Πέτρα Κβίτοβα ένιωσε στο πετσί της τις τελευταίες ημέρες την αγωνία αλλά και την αίσθηση ότι η σωματική ακεραιότητα δεν μπορεί παρά να είναι ανεκτίμητη.

Η Τσέχα σούπερ σταρ του τένις, που ήρθε αντιμέτωπη με επίδοξο ληστή στο σπίτι της στην Τσεχία και τραυματίστηκε στο χέρι από τη μάχη μαζί του, είχε ένα χαμόγελο λαμπερό, ένα χαμόγελο ανακούφισης την Παρασκευή όταν και βγήκε από το νοσοκομείο.

"Δεν φαντάζεστε πόσο ευτυχισμένη είμαι τώρα που σας μιλάω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλους για τα μηνύματα που πήρα όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Πραγματικά δεν έχω λόγια.

Την Πέμπτη έκανα ένα τεστ με τους γιατρούς για να διαπιστώσουν αν μπορώ να κουνήσω τα δάχτυλά μου. Τα κατάφερα. Ηταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να πάρω για τα εφετινά Χριστούγεννα" τόνισε εμφανώς ικανοποιημένη η δύο φορές νικήτηρια του Γουίμπλετον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK