Ξεσπάθωσε κατά της Σαραπόβα η Τσιμπούλκοβα!

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα ρωτήθηκε για τις wild card που δόθηκαν στην Μαρία Σαραπόβα παρά την τιμωρία της λόγω ντόπινγκ και βρήκε ευκαιρία να ρίξει τα βέλη της!

Ξεσπάθωσε κατά της Σαραπόβα η Τσιμπούλκοβα!

Οι δυο τους δεν είναι και οι καλύτερες φίλες όλα αυτά τα χρόνια και η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα δεν έχασε την ευκαιρία να το επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά όταν κλήθηκε να καταθέσει την άποψή της για τις wild card (για συμμετοχή σε τρία τουρνουά) που έχουν δοθεί στην Μαρία Σαραπόβα παρά την τιμωρία της για την υπόθεση ντόπινγκ.

"Δεν είναι σωστό, αλλά τι να κάνουμε; Είναι ακόμα τιμωρημένη και μπορεί να πάει την Τετάρτη και να παίξει σε ένα σημαντικό τουρνουά.

Είναι πολύ περίεργο. Για μένα αυτό δεν είναι ΟΚ και έχω μιλήσει με άλλους παίκτες και ούτε για αυτούς είναι ΟΚ αλλά δεν εξαρτάται από εμάς.

Όλοι οι άνθρωποι που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις πρέπει να γνωρίζουν τους κανόνες και να πράττουν ανάλογα. Δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη, αλλά όσοι έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πρέπει να ξεκινάνε από το μηδέν, όχι με wild card", δήλωσε χαρακτηριστικά η 27χρονη Σλοβάκα τενίστρια για την Σαραπόβα που αναμένεται στα τέλη Απριλίου να επιστρέψει στα κορτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK