Κύργιος σε Βαβρίνκα: "Ο Κοκκινάκης πήδ...ε το κορίτσι σου"

Ο Νικ Κύργιος ξεπέρασε ξανά τα όρια και επιτέθηκε φραστικά στον Σταν Βαβρίνκα για να τον εκνευρίσει.

Κύργιος σε Βαβρίνκα: "Ο Κοκκινάκης πήδ...ε το κορίτσι σου"

Αποδεικνύεται ότι ο Νικ Κύργιος δεν ακολουθεί τους κανόνες ευγενούς άμιλλας και καλής συμπεριφοράς στους αγώνες τένις που δίνει.

Πρόσφατο είναι το παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Γάλλο Γκασκέ στο Γουίμπλεντον, όταν εγκατέλειψε την προσπάθεια και εξώθησε το κοινό σε αποδοκιμασίες. Αργότερα μάλιστα είχε ειρωνευτεί όσους επέμειναν να λένε ότι παράτησε το σετ.

Την Τετάρτη στο Masters του Μόντρεαλ υπήρξε νέο περιστατικό, καθώς ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τέθηκε αντιμέτωπος με τον Σταν Βαβρίνκα και για να τον αποσυντονίσει σκέφτηκε να ένα "βρώμικο" κόλπο. Άνοιξε κουβέντα μαζί του και (σε πυγμαχικούς όρους) του έριξε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.

" Σόρι που στο λέω φίλε, αλλά ο Κοκκινάκης πήδ...ε την κοπέλα σου", ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε για να εκνευρίσει τον αντίπαλό του ο Κύργιος, αναφερόμενος στην (υποτιθέμενη) σχέση του Βαβρίνκα με την Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία, η οποία είναι συμπαίκτρια του έτερου ομογενή στο διπλό.

Ο Ελβετός, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσα από το twitter. " Ό,τι μού είπε δεν θα το έλεγα στο χειρότερο εχθρό μου. Το να πέσεις τόσο χαμηλά δεν είναι μόνο απαράδεκτο αλλά πέρα από κάθε κρίση. Δεν χρειάζεται τέτοια συμπεριφορά είτε εντός είτε εκτός κορτ και ελπίζω ότι η εκτελεστική επιτροπή δεν θα το ανεχθεί για την ακεραιότητα του αθλήματος που τόσο σκληρά έχουμε εργαστεί να οικοδομήσουμε", έγραψε.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: Ο Κύργιος αρνήθηκε να παλέψει το δεύτερο σετ κόντρα στον Γκασκέ

Ειρωνικός ο Κύργιος: Αρνείται ότι παράτησε το σετ

News 24/7

24MEDIA NETWORK