Νίκες για τα ελληνικά χρώματα στο Ηράκλειο

Καλή ημέρα για τα ελληνικά χρώματα ήταν η Τετάρτη στο combined tournament αυτής της εβδομάδας του «1ου Hellenic Zeus ITF Pro Circuit», που διεξάγεται στο Lyttos Beach στη Χερσόνησο καθώς οι Θόδωρος Αγγελίνος, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς στους Άνδρες, η Δέσποινα Βογάσαρη στις Γυναίκες και οι Αγγελίνος/Γιακούποβιτς προκρίθηκαν στην φάση των «8» του Απλού και στα ημιτελικά του Διπλού αντίστοιχα.

Νίκες για τα ελληνικά χρώματα στο Ηράκλειο

Ο Γιακούποβιτς απέκλεισε τον Στογισάβλιεβιτς (Σερβία) με 6-3, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Γάλλο Γιάνκοβιτς, Νο 2 του ταμπλό. Ο Αγγελίνος νίκησε τον Γιάνκοβιτς (Σερβία) με 7-6(6), 6-3 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Γάλλο Κουακόντ. Ο Χάρης Καπόγιαννης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με επιτυχία τον αγώνα που είχε διακοπεί λόγω σκότους την Τρίτη και ηττήθηκε με 6-3 6-7(4) 6-3 από τον Γάλλο Φερμίν.

H Βογάσαρη έδωσε συγκλονιστική μάχη και κατάφερε να υποτάξει την Κόχερ (Ελβετία) με 4-6, 6-4, 7-6(5). Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το Νο 2 του ταμπλό, Μπασάκ (Τουρκία).

Στα Διπλά ο Θεόδωρος Αγγελίνος με συμπαίκτη τον Χάρη Καπόγιαννη απέκλεισαν τους Μπράιντολφ (Σουηδία)/Βασίλιεφ (Ρωσία, Νο2) με 6-3, 6-1 και θα αγωνιστούν στα ημιτελικά με αντιπάλους τους Σέρβο Κάκιτς (Σερβία)/Μάτε (Κροατία).

Το τουρνουά θα συνεχιστεί την Παρασκευή αφού την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί εκδρομή ξενάγηση των αθλητών και των αθλητριών στην Κνωσό και στην πόλη του Ηρακλείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK