Απίστευτο: Μητέρα ΕΧΑΣΕ το παιδί της σε ματς του Ναδάλ!

Είναι δυνατόν να συνέβη; Και όμως: Γυναίκα έχασε την κόρη της κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης του Ράφα Ναδάλ και χρειάστηκε να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα -και να διακοπεί το ματς- για να την ξαναβρεί μέσα σε αποθέωση. Δείτε το συγκινητικό video!

Απίστευτο: Μητέρα ΕΧΑΣΕ το παιδί της σε ματς του Ναδάλ!

Ε, αυτό δεν θα έχει ξανασυμβεί ποτέ στον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας πήρε μέρος, μαζί με τους ΜακΕνρόου, Μόγια και τον νεαρό Σάιμον Μπόλμπα, σε αγώνα επίδειξης των ακαδημιών του, ο οποίος είχε όμως ένα εντυπωσιακό απρόοπτο.

Κατά τη διάρκειά του μία μητέρα διαπίστωσε πως είχε χάσει την κόρη της και ούσα απελπισμένη να την βρει ανάμεσα στο πλήθος, παρακάλεσε να γίνει έκκληση από τα μεγάφωνα!

 

Η έκκλησή της εισακούστηκε με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι και χάρη σε αυτή την κίνηση κατάφερε να ξαναβρεί μετά από λίγο την κορούλα της, ονόματι Κλάρα, η οποία είχε απομακρυνθεί από τη μητέρα της και ήταν "χαμένη" σε ένα άλλο μέρος των εξεδρών.

Η στιγμή που η μητέρα είδε την κόρη της, έτρεξε δίπλα της και την αγκάλιασε δακρυσμένη είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Δείτε το video:

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ